изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 17:36 EEST
БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР ЗА АЛЕКС ОТВАРЯ ВРАТИ    
ОбществоБлаготворителен базар отваря врати в понеделник в рамките на кампанията "Да протегнем на Алекс ръка!".


Той ще е във фоайето на магазин СВА в Дома на книгата. Базарът е посветен на двата предстоящи празника Свети Валентин и Баба Марта. От него добричлии ще могат да си закупят красиви сувенири, изработени от майки от сдружение "Ръка за таланта". На базара ще бъдат предложени валентинки, бродирани украси за бутилки с вино, сувенири, направени чрез техниката декупаж, мартенички и др. По покана на организаторите в инициативата се включиха и Школата по приложно и изобразително изкуство към общински детски комплекс "Малкият принц" в Тервел и ателие "Стела и Дара" към общински младежки център "Захари Стоянов". Талантливите деца от Тервел изработиха красиви картички и мартенички. Ръководителките на ателието Стела и Дара дариха за базара валентинки, картички, календари и рисунки. Организаторите на кампанията "Да протегнем на Алекс ръка!" изказват своята сърдечна благодарност на съгражданката ни Гергана Ботева Атанасова, която изработи за базара 350 мартеници и декупажни сувенири. В инициативата се включи и 19-годишният Димитър Игнатов от Плевен, който дари валентинки.
Банковата сметка за набиране на средства за лечението в Израел на Алекс са разкрили и банкова сметка е:
IBAN сметка: в лева BG29UNCR70001502098286, BG23UNCR70001519928740, в евро BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк-клон Добрич.
 


Сходни връзки

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР ЗА АЛЕКС ОТВАРЯ ВРАТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди