изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:05 EEST
Яне Янев и Атанас Семов остават начело на РЗС    
Политика
Управителният съвет на РЗС единодушно преизбра като лидер на РЗС Яне Янев и неговия заместник Атанас Семов. Днес Управителният съвет на РЗС проведе закрито заседание за избор на нов политически съвет. УС заседава в разширен формат с над 200 председатели на общински организации на РЗС, предаде БГНЕС.


На 4 февруари председателят на РЗС Яне Янев  и зам.-председателят на партията Атанас Семов подадоха оставки. До това се стигна, след като два дни по-рано, на 2 февруари, членове на Политическия съвет на РЗС в оставка, между които Атанас Железчев, Тодор Великов, Илия Илиев и Станислав Филипов, в специално обръщение към УС на партията поискаха оставката на Яне Янев като председател на партията и като депутат, както и оставката на Емил Василев като народен представител. Те също настояха Атанас Семов да напусне поста член на политическия съвет. Железчев, Великов, Илиев и Филипов настояха тогава на мястото на двамата народни представители - Янев и Василев, замесени в известните скандали, да дойдат некомпрометирани народни представители и да бъде възстановена ПГ на РЗС.

По-късно, същия ден – 2 февруари, от пресцентъра на РЗС съобщиха, че лица, които са напуснали "Ред, законност и справедливост" по собствено желание чрез депозиране на изрично заявление за прекратяване на партийно членство, не могат да искат оставки в организация, с която нямат нищо общо. Със същите основания те биха могли да поискат оставките на Бойко Борисов като председател на ГЕРБ и на Ахмед Доган като председател на ДПС, бе позицията на партията на Яне Янев.

Дни преди това в телевизионно интервю Янев каза, че не знае дали ще продължи да се занимава повече с политика и неколкократно повтори: "Много ми дойде!"
 


Сходни връзки

Яне Янев и Атанас Семов остават начело на РЗС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди