изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:03 EET
Осъдиха български съпруг-сводник в Белгия    
По света Под заглавие "В сърцето на българския сводник" белгийското издание "Дерниер йор" съобщава за постановена присъда по дело, заведено срещу българина Емил Балинов (37 г.) за сводничество, тъй като заставял съпругата си да проституира, за да издържа семейството в Белгия. Балинов е осъден от поправителния съд в Брюксел на шест години затвор при строг режим, предаде БТА.

В публикацията се посочва, че жената била омъжена насила на 15-годишна възраст. За да реши делото, съдът бе принуден да се потопи в атмосфера на отминали времена, посочва авторът на статията. Пострадалата е подала оплакване в полицията в Скарбек през септември миналата година.

Балинов напуснал България сам и пристигнал в Брюксел, за да работи. В Белгия той заживял с друга жена, а съпругата му в България - с друг мъж. През 2007 г. Балинов пристигнал в София, за да отведе съпругата и трите им деца в апартамента, където вече живеел. Още в деня, в който пристигнали в Брюксел, той извел на тротоара съпругата си и я заставил да проституира. Това е единственият начин да си осигурим завършването на дома си в България и за да отгледаме децата, както трябва, било неговото обяснение, цитирано след съдебните заседания.

След като жената ясно отказала да се съобрази с желанията на съпруга си, била пребита от него, се посочва в информацията. По-късно, заради икономии, сеансите с клиенти били организирани в дома на двойката. Това продължило две години, като пред полицията децата са потвърдили, че майка им често била удряна от баща им, особено в лицето и с упреците, че не е заработила достатъчно.
Ако се впуснем в досието, ще почувстваме духа на една друга епоха, пише в коментарното си заключение авторът.

 


Сходни връзки

Осъдиха български съпруг-сводник в Белгия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди