изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:43 EET
ГЕНОВЕВА АТАНАСОВА ОСТАНА НА КРАЧКА ОТ МЕДАЛИТЕ    
СпортМалко не достигна на Геновева Атанасова от Добруджа да се нареди сред медалистите на държавното първенство по лека атлетика за юноши и девойки до 16 години, проведено в събота и неделя в столичната зала Фестивална.

Възпитаничката на Силвия Петрова завърши четвърта на 1500 метра с отличен резултат - 5 мин. и 40 сек., а на 800 метра зае осмо място. В скока на дължина Десислав Манов зае пето място с личен резултат - 5,08 м.

Макар че останаха далеч от медалите, лични постижения записаха в спринта на 200 метра Марин Атанасов и Даниел Бонев. В надпреварата на трибой - дълъг кок, 60 м и 600 м, при момичетата до 14 години отличен резултат постигна Андриана Панайотова. Тя събра 144 точки и се нареди на шесто място. Това е отлично постижение, като се има предвид, че в състезанието взеха участие 99 момичета, а Андриана е за първа година в тази възрастова група.

Малко не достигна на Злати Димитров от Добруджа 99 да спечели бронзов медал в надпреварата на 1500 метра.

След много силно бягане той финишира четвърти с личен резултат. В тази дисциплина при девойките Севен Марен се нареди на 12-о място също с лично постижение. Тодор Георгиев зае шесто място в бягането на 400 метра и десето в спринта на 200 метра.

 


Сходни връзки

ГЕНОВЕВА АТАНАСОВА ОСТАНА НА КРАЧКА ОТ МЕДАЛИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди