изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:44 EEST
ОТКРИХА "АЛЕКСИЯ-ИЗИДА"    
Спорт В Добрич бе открит новият танцов комплекс "Алексия - Изида", който се намира в бившето УСШ. Негов ръководител е Севдалина Мавродиева-Нейкова, която е и ръководител и хореограф на ЗТО "Алексия". Комплексът предлага занимания по различни стилове танци и за всяка възраст.


Само за деца са класическият балет /хореограф Светла Илиева и корепетитор-пиано Елеонора Желязкова/, шоуденсът /хореограф и национален треньор Севдалина Мавродиева" и хип-хоп и стрийт денс от The Center-Варна, с треньори и хореографи Гош, Ради и Оли. За деца и възрастни са латиноамериканските танци с ръководители Мария Василева и Велизар Георгиев. Без възрастови ограничения е лечебната физкултура, която се води от рехабилитаторът Бонка Стоева. За възрастни комплексът предлага също клуб по народни танци "Българска роза" /хор. Галина Костова/ и тае-бо с треньор Рени. Под името "Маламбо" са обединени заниманията по салса, меренге и бачата с хореографи Мария Лилянова и Мартин Бозуров, а за певци е "Step by step" - сценично поведение, с хореограф Павлета Живкова. Предлага се и детска танцова анимация "Весела занималня" за деца на възраст от 4 до 10 години.
Снимка Йордан Георгиев
 


Сходни връзки

ОТКРИХА "АЛЕКСИЯ-ИЗИДА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди