изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:20 EEST
ОПОВЕСТЯВАТ ПУБЛИЧНО ДЛЪЖНИЦИ    
ИкономикаТри фирми в Добрич с лиценз за пътна помощ

От началото на годината Областно пътно управление - Добрич, оповестява публично на сайта си opu-dobrich.com своите длъжници. Към момента има само едно съобщение, в което се посочва, че заради 2 броя реклами, намиращи се на територията на ОПУ - Добрич, фирма ЕТ "ФЕБ - ХГ", има задължение в размер на 598.12 лв., като в сумата влизат главница плюс лихви. От управлението добавят, че ако задълженията не се погасяват в законно установения срок, то сумите ще бъдат събирани принудително от НАП, където ще се предават преписките.
Тази година държавата очаква приход от продажба на винетни стикери в размер на  197 млн. лв., обяви министър Плевнелиев. Създаден е и регистър на получилите лиценз за извършване на пътна помощ в страната на страницата на Агенция пътна инфраструктура, от който е видно, че в Добрич три фирми са получили правото да извършват такава дейност - "Специализирани превози 04" ЕООД, ЕТ "Димо Великов Тодоров" и ЕТ "Автоекспрес - Димо Куманов".
 


Сходни връзки

ОПОВЕСТЯВАТ ПУБЛИЧНО ДЛЪЖНИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.31 секунди