изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:49 EEST
БОЙ С ВЪЗГЛАВНИЦИ В ДОБРИЧ    
НовиниВ Добрич тази събота ще бъде организиран масов бой с възглавници.

Информацията за НДТ съобщи организаторът на интересната инициатива Мариян Христов. Той е на 25 години, в момента е безработен. Идеята си е  популяризирал в най-посещаваната социална мрежа Фейсбук. До момента над 200 души са дали съгласието си, че ще присъстват, като с всеки изминал час расте броят на желаещите да се бият с възглавници. 117 души са посочили, че може би ще посетят интересната инициатива, 740 още не са отговорили, а 218 смятат да я пропуснат, тъй като имат други ангажименти.

Битката с възглавници е насрочена да започне в 13.30 часа на 12 февруари. В бойно поле е планирано да се превърне най-популярното място за срещи в Добрич - бившата сладкарница "Ропотамо". Няма възрастови ограничения, а единственото условие е всеки участник да си носи възглавница. Всички възглавници ще бъдат проверени преди началото на боя, за да няма сложени твърди предмети и да се стигне до нежелани инциденти, заяви в редакцията на НДТ Мариян Христов.

 


Сходни връзки

БОЙ С ВЪЗГЛАВНИЦИ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди