изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:21 EEST
ЩЕ СТРОЯТ ЖИЛИЩНА ЗОНА В МЕСТНОСТТА БАТОВА    
НовиниНово инвестиционно предложение предвижда създаване на жилищна територия за около 1000 души в защитена зона “Батова”.

Предвижда се това да се случи върху 270 декара в туристически крайморски район от землището на балчишкото село Рогачево. Инвеститорите са група частни лица, които освен строителство на жилищни сгради,  предвиждат изграждане и на обществено-обслужващи, зони за спорт и отдих, както и съоръжения на техническата инфраструктура.
Предвижда се височината на застрояването да е до 10 метра, а озеленяването - до 50 на сто. Намеренията на инвеститорите са строителството да започне през 2014 г. и да продължи четири години.
В Регионалната инспекция по околната среда и водите до 7 март ще се приемат писмени становища от заинтересовани лица относно инвестицията.
 


Сходни връзки

ЩЕ СТРОЯТ ЖИЛИЩНА ЗОНА В МЕСТНОСТТА БАТОВА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЩЕ СТРОЯТ ЖИЛИЩНА ЗОНА В МЕСТНОСТТА БАТОВА
Автор: Anonymous да 2011-02-08 @ 16:32 EET
Таковаха майката на резервата! Ама тъй де... След толкова много непродадени апартаменти по черноморието, къде да построим клетки за маймуните? Естествено, че в Батово... :-Р

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди