изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:37 EEST
ХОРОСКОП ЗА 9 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 9 ФЕВРУАРИ


ОВЕН - Правете всичко онова, което ви е по сърце и резултатите ще ви радват. Също така не отказвайте помощ, бъдете сигурни, че ще се справите и с това.

ТЕЛЕЦ - Денят е удачен за финансови начинания, както и за всякаква друга активност, която може да ви донесе печалба. От важност за добрия изход на делата ви е да контролирате мислите си.

БЛИЗНАЦИ - С колеги ще обсъждате конкретни детайли по работен проект или нововъзникнали задачи. Ще откриете нови неща, с които предстои да се запознаете отблизо, а също и да ги приложите на практика.

РАК - Успешно договаряне ще постави началото на бъдещ проект, който може да е свързан с нова работа, добро сътрудничество или в личен план. Не се жалете и работете за разкриване на способностите си, ще бъдете оценени

ЛЪВ - Романтична среща ще ви направи щастливи, преоткривайки любимия си човек. Ако връзката ви е и професионална, очакват ви нови предизвикателства.

ДЕВА - Щадете здравето си и по-малко се натоварвайте. Вероятността от простуди е голяма, за това не стойте дълго  на открито, и приемайте повече течности и витамини.

ВЕЗНИ - Съобразете излизанията си с времето и не се насилвайте. Щадете здравето си и не омаловажавайте симптомите на настинка и грип.

СКОРПИОН - Съобразете програмата си с хората, с които сте обвързани служебно или в друг план, и без излишна суета работете по задачите си днес. Въздържайте се от излишни коментари и се съсредоточете върху важните неща.

СТРЕЛЕЦ - С участието си в предстоящ проект ще получите възможност за професионална и творческа изява. Добрите ви контакти ще повлияят на нечие решение във ваша полза.

КОЗИРОГ - Делата, в които днес влагате мисъл и желание ще ви носят успехи. Насочете енергията в подкрепа на добрите си намерения, стига те да не са в противоречие с общоприетите норми.

ВОДОЛЕЙ - От опит знаете, че може да си спестите разочарованията, ако разчитате повече на себе си, отколкото на друг. В тази връзка е добре да преразгледате отношенията си към онези, които не отговарят на разбиранията ви за партньорство.

РИБИ - На делови и други срещи ще разисквате възможности за развитие на идеите си, за това бъдете подготвени. Няма да липсват задачи, които не са по вкуса ви, но трябва да ги приключите.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 9 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди