изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:28 EET
ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА ОЧАКВАТ МАТЕРИАЛИ ЗА КОНКУРС НА "ПРИЯТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ"    
НовиниВ края на месец февруари изтича срокът за изпращане на материали и заявки за участие в четвъртото издание на конкурса за работещи в сферата на извънкласната и извънучилищна дейност. Управителят на Програма "Приятели на България" - Цветан Иванов, осигурява награден фонд от 7 500 лв.


Награди отново ще връчат Синдикатът на българските учители, Столична библиотека, Националният дворец на децата. Проявата е под патронажа на министъра на образованието, младежта и науката. МОМН ще отличи училища с цялостна, дългосрочна политика в развитието на извънкласните форми за работа. Екипът на програма "Приятели на България" очаква отново да се присъединят Министерство на културата и областните управи.
Конкурсът има за цел да стимулира добрите практики и съвременни форми на извънкласна и извънучилищна дейност, и формите на работа с деца в направление "Изкуства" в детските градини, да създава възможности за активно включване на децата и учениците в творчески дейности, групи и формирования, да стимулира детското и младежко творчество и т.н. Категориите са пет - извънучилищна дейност, извънкласна дейност, млад педагог /до 35 г./, извънкласна и извънучилищна дейност с деца със специални образователни потребности и работа в направление "Изкуства" в ДГ. Първата част е писмено описание на реално постигнати резултати и добри практики, а втората - представянето им в Ден на таланта. МФПДТ "Приятели на България" издава сборник с най-добрите разработки, който се разпространява безплатно. През месец юли в курорта Албена ще бъде организиран заключителен семинар. Крайният срок за изпращане на материалите е 1 март.
 


Сходни връзки

ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА ОЧАКВАТ МАТЕРИАЛИ ЗА КОНКУРС НА "ПРИЯТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди