изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:39 EEST
ГРИПНА ВАКАНЦИЯ В ТРИ УЧИЛИЩА В ОБЛАСТТА    
ЗдравеГрипна ваканция е обявена от днес до събота 12 февруари включително в три училища в Добричка област, научи НДТ от директора на Регионалната здравна инспекция д-р Розалина Брайкова.

От там в следобедните часове бе изпратено становище до РИО за прекратяване на учебните занятия в природо-математическа гимназия "Иван Вазов" и частната гимназия "Леонардо да Винчи" в Добрич и в училището в тервелското село Безмер. И в трите учебни заведения броят на отсъстващите ученици поради болест вчера бе над 30 процента. Решението бе взето след заседание на Регионалния оперативен щаб за борба с грип и ОРЗ.
Грипната епидемия е отменена в осем области на страната - Благоевград, Кюстендил, Враца, Перник, София, Пазарджик, Габрово, Ловеч, съобщи Министерството на здравеопазването. До края на тази седмица се очаква обстановката да се нормализира и в други региони на страната. Три области в страната - Силистра, Разград и Добрич, досега не са достигнали епидемичните нива на заболеваемост. Затова се очаква грипната вълна да отмине най-късно в североизточната част на страната. Въпреки че грипът постепенно отшумява хората, трябва да внимават да не се заразят. За тази цел е добре да се избягват контакти с болни хора и да се спазва добра лична хигиена.
 


Сходни връзки

ГРИПНА ВАКАНЦИЯ В ТРИ УЧИЛИЩА В ОБЛАСТТА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ГРИПНА ВАКАНЦИЯ В ТРИ УЧИЛИЩА В ОБЛАСТТА
Автор: Anonymous да 2011-02-10 @ 20:34 EET

Какво чака РЗИ?

 


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди