изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:44 EET
ХОРОСКОП ЗА 10 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 10 ФЕВРУАРИ


ОВЕН - Погледнете на трудностите, като на възможност да проверите себе си, не се тревожете и всичко ще бъде наред. Занимавайте се само с краткосрочни задачи, оставете изпълнението на дългосрочната си програма за следващите дни.

ТЕЛЕЦ - Не позволявайте на провокациите днес в работата или в другите ви дела да внесат разколебаване в намеренията ви. Вслушвайте се в интуицията си, вярвайте в себе си и в доброто.

БЛИЗНАЦИ - Помогнете на някого да се изправи, това ще обнови силите ви и ще постигнете много, а денят ви ще бъде хубав. Заредени с положителни мисли и намерения.

РАК - Натоварената ви програма от работа, срещи и лични ангажименти няма да отнеме от радостта, която ще изпитате, след всичко свършено днес.

ЛЪВ - За предпочитане е да не се захващате днес с дългосрочни задачи, а да приключите започнатото. То ще ви донесе успех. Ще се справите бързо с изпълнението на делова задача.

ДЕВА - В пряката си ангажираност на работното място или в личен план ще решите неотложни въпроси с подкрепата на близки хора или с представители на администрацията.

ВЕЗНИ - Безпокойството ви, породено от тревожните ви мисли обърква програмата ви и това се отразява на всички покрай вас. Изяснете си проблема, ако въобще има такъв, и не допускайте той да диктува поведението ви.

СКОРПИОН - Денят е подходящ за приключване на краткосрочни задачи, чиито резултат ще ви удовлетвори. Здравословното ви състояние се подобрява и с това притесненията ви ще намалеят.

СТРЕЛЕЦ - Не оставяйте на заден план здравето си, лечебното гладуване ще има чудотворен ефект днес, както и билковите чайове. Говорете мили и нежни думи, ако искате да ви отвръщат с такива.

КОЗИРОГ - Ако сте въвлечени в конфликт можете да обърнете нещата в своя полза, стига да покажете дружелюбното си отношение към онези, с които мненията ви се разминават.

ВОДОЛЕЙ - Покажете професионализма си, като се съсредоточите върху работата си и по-малко давате съвети, или само когато ви ги поискат. Също така не критикувайте публична личност, рискувате да влезнете в противоречие с някого .

РИБИ - В семейството ще имате пълната подкрепа на роднините си, за това бъдете организирани и свършете планираните за днес задачи. Бъдете находчиви.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди