изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:07 EEST
СТОТИЦИ ПЯХА HAPPY BIRTHDAY НА РУМЪНЕЦА    
ОбществоСтотици добричлии поднесоха страхотна изненада и пяха "Happy birthday" на Румънеца миналата вечер.


Това стана по време на благотворителния концерт "Да протегнем на Алекс ръка!", който се състоя в залата на общински младежки център "Захари Стоянов". Малко преди края му майката на Александра Маркова Стела набра телефонния номер на известния рапър и когато той вдигна всички в залата - изпълнители и публика, го поздравиха с популярната песен за рождения му ден.
820.50 лева бяха събрани на благотворителния концерт. През цялото време изпълненията на младите певци и танцьори бяха съпътствани от бурните аплодисменти и възторжените викове на зрителите. На сцената се представиха децата от сдружение "Ръка за таланта", СОУ "Свети Климент Охридски", студио за поп-рок певци "Сарандев" към ОМЦ, арт-център "Палитра", хип-хоп формация "Степ бай степ" към зонална танцова организация "Алексия", хип-хоп формация "NNS CREW" към ОМЦ, Школа по класически балет към ОМЦ и клуб за спортни танци "Фантастика".
До момента за лечението на 4-годишната Александра Маркова в Израел са набрани 13 837.50 лева. Добричлии могат да подкрепят кампанията чрез базара, който е разкрит в магазин СВА в Дома на книгата и е посветен на Свети Валентин и Баба Марта. От там могат да бъдат закупени валентинки, картички, красиви сувенири, мартенички и др.
 Банковата сметка за набиране на средства за лечението в Израел на Алекс е: IBAN сметка: в лева BG29UNCR70001502098286, BG23UNCR70001519928740, в евро BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк-клон Добрич.



 


Сходни връзки

СТОТИЦИ ПЯХА HAPPY BIRTHDAY НА РУМЪНЕЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди