изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:28 EET
ДАМИ ЩЕ РИСУВАТ ВЪРХУ ГОЛИ МЪЖКИ ТЕЛА    
ЛюбопитноИнтересна инициатива провокира дамите - да покажат художествено майсторство в бодиарта, който организира тази вечер половин час преди полунощ клуб - дискотека "Звезда".

За НДТ управителят на заведението Петър Радичков сподели, че инициативата е жест към дамите клиенти, тъй като преди близо година са направили бодиарт за рисунка върху голи женски тела и тогава се е забавлявала предимно мъжката част от клиентите, каза още Радичков. Той допълни, че за целта заведението е осигурило около петима професионални манекени мъже от Варна, както и водоразтворими специални бои. Към момента има голям интерес към мероприятието, като жури - от всички посетители на дискотеката, ще определи коя е най-красивата рисунка по тема, която в момента се уточнява и до тази вечер ще е ясна. Заведението е осигурило атрактивни награди за победителките. Освен това за деня на влюбените клубът ще изненада посетителите си с купон под наслов "Св. Валентин срещу Трифон Зарезан". "За това парти заедно със студенти от Международния колеж се планирали провеждането на редица забавни игри, като сме осигурили и за там закачливи награди. Идеята е дадем възможност на всеки да празнува това, което му е по сърце" - каза още Радичков.
 


Сходни връзки

ДАМИ ЩЕ РИСУВАТ ВЪРХУ ГОЛИ МЪЖКИ ТЕЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди