изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:30 EEST
ХОРОСКОП ЗА 11 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 11 ФЕВРУАРИ


ОВЕН - Денят е подходящ за ново начало на всичко, което сте обмислили и подготвили. Пътуванията ще са удачни, особено, ако са свързани с работата ви.

ТЕЛЕЦ - Денят е удачен за разширяване на дейността, създаване на нови контакти, подновяване на стари връзки и договори. Предвидливостта ще ви изведе далече пред конкуренцията.

БЛИЗНАЦИ - Пазете се от конфликти и интриги, както и от настинки. Взетите днес решения ще бъдат правилни, стига да са добре обмислени.

РАК - Ще останете доволни от търпеливото си отношение към някого, то ще даде резултати и ще напреднете в работа, отношения, бизнес или където е насочен интереса ви.

ЛЪВ - Работата по предстоящо събитие ще ви мобилизира да приключите навреме с текущите си ангажименти. Професионалните ви задачи включват и срещи от служебен характер, за които сте подготвени.

ДЕВА - На много от вас им предстои подписване на договори, хонорари, а защо не и брачно обвързване. Смело поемайте предизвикателствата, добре обмислените ви решения ще водят до желаните резултати.

ВЕЗНИ - Делата ви ще потръгнат, ако включите в работата си и други, знаещи и можещи като вас хора. Публичните изяви ще са приоритетни за някои от вас, има още какво да направите, за да събудите интереса на повече хора за каузата си.

СКОРПИОН - Обвързване и други трайни ангажименти за търсещите работа. Смело приемайте предизвикателствата, очакват ви хубави развития и вълнуващи преживявания.

СТРЕЛЕЦ – Бъдете смели в решенията си и не се разпилявайте в много посоки, за да не провалите изпълнението на важен ангажимент. В състояние сте да направите и нещо повече за себе си, без да изпускате от контрол ситуацията.

КОЗИРОГ - Не се притеснявайте да изисквате повече, ако считате, че не получавате достатъчно за това, за което си плащате. Но и не прекалявайте в претенциите си, за да не постигнете обратен ефект.

ВОДОЛЕЙ - Покана за гостуване или посещение на кино, театър или друго, интересно преживяване. Пътуванията ще са съпътствани с нови запознанства, освен, че ще свършите навреме планираното.

РИБИ - Денят ви ще бъде успешен и активността ви ползотворна. Бързо ще намерите решение на въпрос, който ви вълнува и това ще ви мобилизира. Имате потенциал да се справите, стига да сте овладени и с добро отношение към хората около вас.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди