изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:50 EET
АМЕРИКАНСКА КОМПАНИЯ ИНВЕСТИРА В ОБРАЗОВАНИЕТО В КАВАРНА    
ОбразованиеВ петък официално бяха открити новите придобивки в две от каварненските училища, закупени със средства на AES Geo Energy, съобщиха от пресслужбата на морското кметство.

Лентата е прерязана от кмета на общината Цонко Цонев и изпълнителния директор на AES Geo Energy за България Теодор Бобочиков. В резултат на публично-частното партньорство между община Каварна и американската корпорация, в трите учебни заведения в града са реализирани проекти на обща стойност 30 хиляди лева. Средствата са част от целогодишните дарения на AES Geo Energy за общината. СОУ „Стефан Караджа” вече разполага с игротека, която ще се ползва от децата от началния курс. Закупени са нови компютри за обучението на учениците, ергономични столове, принтер, ксерокс, музикални уредби, телевизор с DVD и климатици. ОУ „Йордан Йовков” може да се похвали с две модерни интерактивни дъски и мултимедия, които онагледяват преподавания материал и дават директна връзка с интернет. Предстои откриването на обновените класни стаи в НУ „Братя Миладинови”.
 


Сходни връзки

АМЕРИКАНСКА КОМПАНИЯ ИНВЕСТИРА В ОБРАЗОВАНИЕТО В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди