изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:57 EEST
БДЖ ВРЪЩА ПАРИТЕ ЗА ЗАКУПЕНИ МЕЖДУНАРОДНИ БИЛЕТИ    
НовиниОт пресцентъра на БДЖ съобщават, че ще връщат парите на всички пътници, закупили предварително билети за пътуване с международни влакове за Гърция, тъй като до 17-и февруари те няма да се движат.

От холдинга на държавната железница поясняват, че временно се спира движението на международните влакове "Румъния" поради решение от страна на гръцката железопътна администрация във връзка с провеждането на оздравителна програма за финансово стабилизиране на гръцката железница. По тази причина от 11 до 17 февруари двата влака „Румъния”, които се движат между Букурещ и Солун (през София), пътуват през този период само между Букурещ и Кулата. След 17-ти февруари тези два международни влака ще се движат само по маршрута си между Букурещ и София. От вчера не се движат двата сутрешни международни влака, както и двата следобедни международни влака, които пътуват между София и Солун, допълват от железницата.
 


Сходни връзки

БДЖ ВРЪЩА ПАРИТЕ ЗА ЗАКУПЕНИ МЕЖДУНАРОДНИ БИЛЕТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди