изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 22:30 EEST
ДОБРУДЖА ЩЕ ИГРАЕ С НСА ЗА ХАНДБАЛНАТА КУПА    
СпортХандбалистите на Добруджа ще срещнат НСА на полуфиналите в турнира за Купата на България при мъжете, научи репортер на НДТ от клубния президент на добричлии Георги Андреев.

Мачът е в събота от 15 часа във Варна. Два часа по-късно домакините от Спартак ще излязат срещу носителя на трофея - Шумен.

Победителите от двете полуфинални срещи ще спорят за купата в неделя от 17.30 часа, а малкият финал е същият ден, но от 15 часа. "Целта се запазва - минимум да сме на финала", заяви Андреев след жребия днес. 

В същото време се разбра, че добричлии са поканени да участват в силен международен турнир по хандбал в Кишинев. Вицешампионите на Молдова Олимпус 85 са домакини на надпреварата. Сред поканени са още: Аркатрон (Беларус), Портовик (Украйна) и Васлуй (Румъния). Турнирът е от 14 до 16 март. "Необходими ни са мачове от подобни ниво. Принципно вече потвърдихме участието си", добави Георги Андреев.

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА ЩЕ ИГРАЕ С НСА ЗА ХАНДБАЛНАТА КУПА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди