изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-08-09 @ 09:01 EEST
НАКРАТКО    
НовиниКОМИСИЯТА за защита на конкуренцията разреши австрийската компания "Виена Иншурънс Груп АГ Винер Ферзихерунг Групе да закупи 100 % от капитала на "Ти Би Ай Инвест" ЕАД и "Ти Би Ай Асет Мениджмънт" ЕАД.

От комисията добавят, че не съществуват опасения за негативно засягане на конкурентната среда и не се налага подробен анализ на пазарното присъствие на нито едно от участващите дружества. С придобиването на Ти Би Ай Инвест и Ти Би Ай Асет, икономическата група от дружества под контрола на ВИГ очаква да си осигури възможността да ползва услугите на инвестиционния посредник и управляващото дружество за обслужване интересите на други свои дъщерни дружества.
ДО 31 МАРТ всички водоползвателите трябва да докладват в Басейнова дирекция-Варна, съобщиха от дирекцията. Оттам добавят, че това се отнася за всички титуляри на разрешителни за водоползване и/или ползване на воден обект, които е издала Басейнова дирекция за Черноморски район. Докладът е в свободна форма.
 


Сходни връзки

НАКРАТКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди