изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:54 EET
ХОРОСКОП ЗА 15 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 15 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/


ОВЕН - Денят е чудесен за всичко добро, което можете да направите за себе си и за другите. Ден за любов и помиряване, за възстановяване на отношения, прояви на търпение и милосърдие.

ТЕЛЕЦ - Насочете енергията си към практични решения и действия, няма място за суета и излишно губене на време. С добро самочувствие ще контролирате живота си.

БЛИЗНАЦИ - Нека отношението към събитията  бъде добронамерено и със съзнанието, че всичко, което правите е във ваша угода. Смело изисквайте най-доброто и ще го постигате.

РАК - Подкрепата на партньора ви е важна за вас, насърчете го и вие в делата му. Избягвайте да се оплаквате и не бъдете неблагодарни, приемайте лека храна и направете повече за здравето си.

ЛЪВ - Дайте път на добрите си намерения и не се учудвайте на резултатите, които е сигурно, че ще ви удовлетворят.

ДЕВА - Усмихнете се на утрото и ще усетите силата на енергиите, които владеят света днес. По-изразени ще са в посока на любовта, търпението, милосърдието и доброто, което всички носим в сърцата си.

ВЕЗНИ - Добрите ви намерения днес ще срещнат разбиране, ако са поднесени с подходящия тон и премерени действия. Денят е зареден с мощната енергия на любовта и милосърдието.

СКОРПИОН - С отворените си сетива ще поемате от силните послания, които изпраща към всички ни енергетиката на днешния ден. Те ни подтикват към любов, търпение, състрадание и желание да сме полезни някому.

СТРЕЛЕЦ - Потиснете агресията си, ако таите такава към някого и почувствайте силата на любовта, милосърдието, търпението и състраданието, чиито посланик е днешния ден.

КОЗИРОГ - Позволете днес на любовта и милосърдието да определят отношението ви към света и личните ви предпочитания. Мощната им енергия може да направи чудеса за вас, стига да сте искрени и потиснете раздразнението си.

ВОДОЛЕЙ - Изразете по-красноречиво и ярко любовта към любимия ви човек, и покажете доброто си сърце чрез прояви на милосърдие, търпение и състрадание. Денят е подходящ за помиряване и създаване на нова връзка.

РИБИ - Усмихнати и лъчезарни, такива бъдете днес, за да се включите към космическата енергия на любовта, състраданието, търпението и милосърдието, които ни въздействат невидимо.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 15 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди