изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:17 EEST
Деца удушиха жена с връзка от кубинка    
Новини Изчезналата преди 26 дни магазинерка Красимира Градинарска от врачанското село Михайлово бе открита в неделя убита по садистичен начин. За смъртта й са задържани двама 16-годишни братовчеди от същото село. Милен Макавеев и Цветелин Николов посегнали на жената, за да й вземат златните накити и джиесема. Ромите били арестувани в 1,30 ч срещу понеделник. Двамата са направили пълни самопризнания пред съдия. Мъртвата Красимира била намерена под куп от боклуци в изоставена стопанска постройка в Михайлово. Открила я 73-годишна жена, която влязла да събира съчки.

"Търсихме навсякъде, включително и в геран в този пустеещ имот, но не сме влизали в постройката", каза вчера шефът на ОДП-Враца Росен Иванов.

Красимира е собственичка на един от хранителните магазини в селото. Младата жена изчезна на 19 януари т. г. по обед на път за работа. Градинарска, съпругът й Ангел Стефанов (общински съветник от "Синята коалиция") и двете им деца живеят в крайна махала в Михайлово. За да стигне до магазина, жената всеки ден минавала през пуста местност и мостче над малка рекичка.

Точно на това място около 14 ч във фаталния ден магазинерката срещнала Милен и Цветелин. Поздравили се и докато се разминат, Цветелин повалил жената на земята и започнал да я души. После братовчедите хвърлили Красимира в реката и натиснали главата й под водата. Eдиният от тийнейджърите си свалил връзката на кубинката и с помощта на другия я увил около шията на жената. Стягали примката, докато спре да диша. Ромите скрили тялото в храстите, а когато се мръкнало, го пренесли в изоставената постройка. От жертвата невръстните убийци прибрали 2 златни синджира, 3 пръстена, обеци, гривна, мобилен телефон и две монети от по 50 ст. Именно жълтият метал станал причина те да бъдат разкрити. Дни по-късно Милен и Цветелин се опитали да продадат в златарско ателие два от накитите. При обиск в домовете им намерили останалите накити, мобилния телефон на Градинарска и ключовете от магазина й.

Милен и Цветелин са деца от многолюдни бедни семейства. Бащата на Милен е в затвора, майката се грижи за братята и сестрите му, а самият той бил изключен от училище. Занимава се с кражби и цяло Михайлово е пропищяло от набезите му. През декември бил хванат да краде кабели на БТК. Бащата на Цветелин пък е алкохолик, майка му живее с друг мъж и за момчето се грижи неговата баба. Цветелин също бил

изгонен от училище

Двамата в комбина ставали много агресивни. Поведението им наскоро било обсъждано в комисията за противообществени прояви в Хайредин. Направено било предложение да бъдат изпратени в ТВУ.

За покойната Красимира кметът на Михайлово Валери Занков казва: "Добър, ведър, лъчезарен и трудолюбив човек, който не заслужаваше подобна участ. Въпреки дългия списък с вересии в магазина тя никога нямаше да остави дете гладно."

От утре с децата на Красимира ще се заемат педагози и психолог, за да им помогнат да преодолеят шока от загубата. http://www.trud.bg/

 


Сходни връзки

Деца удушиха жена с връзка от кубинка | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Деца удушиха жена с връзка от кубинка
Автор: Anonymous да 2011-02-14 @ 23:11 EET
Общинският съветник така ли е нямал кола ????????????????? Води съпругата си до робата ,за да не ходи пеш , Аа той???????????????????
Деца удушиха жена с връзка от кубинка
Автор: Anonymous да 2011-02-15 @ 10:05 EET
Абе дрисльо или дрисла това ли те вълнува дали има или няма кола ? Виж проблема !!!!!!!!
Деца удушиха жена с връзка от кубинка
Автор: Anonymous да 2011-02-15 @ 10:31 EET
ДОКАТО ИМА ТАКИВА МАЛОУМНИ ХОРА С ТАКИВА РАЗСЪЖДЕНИЯ ВСЕКИ ДЕН щЕ СТАВАТ ТАКИВА ПОКАЗНИ УБИЙСТВА СТАНАХМЕ ПОДЛОГИ НА ЦИГАНИТЕ.А НИЕ НИщО НЕ ПРАВИМ ПЛАщАМЕ ИМ ТОКА,ВОДАТА А ТЕ СИ ПОЛУЧАВАТ ПОМОщИТЕ ЖИВУРКАТ СИ НА НАШ ГРЪБ. ПРАВИТЕЛСТВОТО НИ Е ВИНОВНО И ЗА ТЯХ ПОВЕЧЕ МИСЛЯТ ЗАщОТО ТЕ ГИ ИЗБИРАТ.
Деца удушиха жена с връзка от кубинка
Автор: Anonymous да 2011-02-15 @ 12:20 EET
това не са хора, а ПАРАЗИТИ! Срам ме е,че живея в такава циганска държава.СРАМ МЕ Е!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди