изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:32 EEST
Сайт твърди: Румяна Желева била кандидат-президентът на Алексей Петров    
Политика Мистериозната дама, която ще се яви с Алексей Петров на президентските избори, е бившата външна министърка и неуспешна кандидатка за еврокомисарка Румяна Желева. Тази информация публикува варненският сайт “afera.bg ”. В текста се твърди, че Петров залагал на Желева, защото била в бюрото на ЕНП. Бившият агент на ДАНС щял да бъде шеф на предизборния щаб, а другата жена от президентската двойка щяла да е главната редакторка на взривения миналата седмица вестник “Галерия” Кристина Патрашкова. Можело да се стигне до хвърляне на чоп коя да бъде кандидат-президент, коя - вице, доверил за сайта “ изключително брилянтен източник”, близък до Алексей Петров.

Същият източник твърди, че докато бившият шеф на баретите е бил под домашен арест, премиерът Бойко Борисов провеждал регулярни срещи с него. Винаги в петък, винаги в 17 ч. Петров бил извеждан от дома си дегизиран, с полицейска кола, уж за разпит, и отивал при Борисов.

Посредникът между двамата при осъществяването на сгледите бил депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов.

Народният представител вчера категорично отрече тази информация пред “Труд” с думите, че това е абсолютна измислица.

При срещите си Бойко Борисов и Алексей Петров комуникирали чрез ... писане на бележки, за да не бъдат подслушвани, се твърди още в сайта.

Съпругът: Тя е на козметик

Бившата външна министърка Румяна Желева изчезна за журналистите вчера и не коментира написаното в сайта “Афера.бг”, че “тя е мистериозната дама до Алексей Петров”.

“Румяна не вдига, защото е на козметик”, оправда я съпругът й Красимир Желев. Той самият от сутринта бил по доктори, биели му инжекции, защото му се обострила дисковата херния. “Депутатката не е идвала”, казаха от “Трия сити център”, където тя ходела на процедури и фитнес.

Сем. Желеви обитават апартамент в ж. к. “Лазур”. Желев ходи в клуба на предприемача към ГЕРБ, но Желева не се мярка в морската партийна централа.

Двамата могат да бъдат видени на седмичните сбирки на някои бургаски ротари клубове. Един от семейните им приятели и известен ротарианец в Бургас Радостин Дачев коментира написаното така: “За първи път чувам за това, никога не е ставало дума. Имам среща с нея за обяд, ще я попитам.” По-късно обаче се разбра, че тя е отменила срещата.

Наскоро Желева бе засечена с щатския посланик у нас Джеймс Уорлик на премиера в бургаския театър. Двамата били приятели.

http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Сайт твърди: Румяна Желева била кандидат-президентът на Алексей Петров | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.80 секунди