изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:25 EEST
Пак катастрофа с кортежа на премиера    
Новини

Кола на Националната служба за охрана (НСО) от кортежа на премиера Бойко Борисов е ударила "Фолксваген Пасат" на път от Годеч за София, малко след "Бучин проход".  Във фолксвагена са пътували трима мъже, съобщи БТА. Няма пострадали. Нанесени са щети на колата, както и по автомобил от кортежа. Изчаква се да пристигне екип на КАТ.



Шофьорът на фолксвагена Даниел Владиславов разказа, че водещата кола от ескорта се е движила с висока скорост в неговото платно. При удара "Пасат"-ът се е завъртял и е ударил леко следваща кола от кортежа.
По думите на Владиславов този участък е известен с много катастрофи.
След инцидента ескортът на премиера е спрял и на място са огледани щетите.

Служители на НСО бяха в Годеч с премиера и вицепремиера Цветан Цветанов, които присъстваха на официалното откриване на нова линия за производство на светодиоди.

На 21 януари отново имаше катастрофа с кортежа на Борисов на път за Плевен. Шофьорката Яна Петрова разказа, че автомобил със специален режим на движение е изблъскал колата й от пътя и я принудил да влезе в банкета.
От НСО обаче заявиха, че Петрова, която е студентка, е направила неправилна маневра вляво.
По-късно КАТ глоби Петрова за инцидента.

Миналия август автомобилите от кортежа на НСО, превозващи Борисов, предизвикаха катастрофа и по пътя от Приселци към Варна.

http://dnes.dir.bg

Глобиха жена след инцидент с кортежа на премиера

Катастрофа заради кортежа на премиера

Кортежът на Първанов предизвика катастрофа?

Катастрофа с кортежа на Цветан Цветанов

Майка с бебе в ръце препречи пътя на Борисов

Аню Ангелов за катастрофата: Не видях нищо, усетих удара

 

 


Сходни връзки

Пак катастрофа с кортежа на премиера | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Пак катастрофа с кортежа на премиера
Автор: Anonymous да 2011-02-15 @ 18:02 EET

Не знам защо журналистите целят да дискридитират служителите на НСО.

Предния път се разбра, че студентката-пача не знае правилника за движение по пътищата и по-специално какво се прави като те настигне автомобил със специален режим. :-(

Сега, разбрали, неразбрали, журналистите бързат да раздухват сензации. Абе тез "тикви", дето даже са скарани с българския език, не разбраха ли, че в условията на заплахи от атентати по граждански обекти, просто охранителите са длъжни да избутат от пътя всички тъпаци, които биха запушили пътя на конвоя.

Аз лично вярвам повече на момчетата от конвоя, защото вярвам че държавните служби имат по-обективна система за преценка на обстановката, в т.ч. самооценка. Пък и няма как да се прикрие подобен инцидент, защото самите служби имат интерес да поразгледат случайна ли е аварията или не, кой я е предизвикал и как?  Друг е въпросът, че за такива аварии няма какво да се държи отчет пред журналистите. Те последните и без това не си дават сметка как паникьосват и заблуждават народа със начина по който "информират" народа чули-недочули. Ама на! Нали времето е пари, затуй майната му на качеството! Типично българска работа - много усърдно работят, а резултатът е брак. ;-)

Пак катастрофа с кортежа на премиера
Автор: Anonymous да 2011-02-16 @ 13:23 EET
Виц на деня

Кола от кортежа на премиера катастрофира в крайпътно дърво.
Според становището на КАТ дървото се е движило с превишена скорост и при опит за изпреварване се е врязало в колата от кортежа.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди