изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:45 EEST
Избраха Цветанов за шеф на предизборния щаб на ГЕРБ. Отстраняват го от МВР шеф?    
Политика
  Заместник ще му бъде административният секретар на партията Цветомир Паунов. Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов бе избран тази вечер за председател на предизборния щаб на ГЕРБ за местните и президентските избори, съобщиха за БЛИЦ от пресцентъра на партията след заседание на парламентарната група.



Наблюдатели коментират, че избирането на Цветанов е елегантният начин той да се откаже от поста си на министър на вътрешните работи. Нещо, което сам Цветанов намекна преди дни за в. "Труд", питайки се дали опозицията няма да възнегодува от това, че може да се възползва от поста си на министър. Към този ход го водеха и яростните гласове на опозицията отляво и отдясно, които настояваха вътрешният министър да бъде сменен.

Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов ще бъде заместник-председател на щаба. Паунов е на 34 г., от София. Завършил е социология в СУ "Св. Климент Охридски". Работил е в НЦИОМ, участвал е в предизборната кампания на "Гергьовден" през 2001 г., бил е и началник на кабинета на Емил Димитров-Ревизоро. От 2005 г. е посветен на проекта ГЕРБ, а през 2007-а става административен секретар на партията.

Политическият орган на ГЕРБ - Изпълнителната комисия, се събра на кратко заседание след парламентарната група и утвърди решението й. След това Цветан Цветанов бе освободен, за да отпразнува раждането на третата си дъщеря.

Останалите членове на щаба ще бъдат представени на пресконференция в неделя. На нея ще бъдат обявени критериите, по които ще бъдат одобрявани кандидатите на партията за участие в местните избори.
http://www.blitz.bg/news/
 


Сходни връзки

Избраха Цветанов за шеф на предизборния щаб на ГЕРБ. Отстраняват го от МВР шеф? | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Избраха Цветанов за шеф на предизборния щаб на ГЕРБ. Отстраняват го от МВР шеф?
Автор: Anonymous да 2011-02-16 @ 08:15 EET
да се прибира напартийна работа, стига му толкова.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди