изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:16 EEST
Ученик се беси заради двойка    
Ред и сигурност13-годишен седмокласник от училище "Бачо Киро" във Велико Търново опита да се обеси заради двойка. Момчето получило слаба оценка по биология, изпаднало в паника и решило да се обеси. Случайно минаващи хора го забелязали в понеделник следобед, докато се опитвал да се върже с въже за метална конструкция пред блока си, на която комшиите си тупали килимите. Съседка забелязала, че момчето пада от изхлузилото се въже, което било преметнато през врата му, и веднага се притекла на помощ.

Седмокласникът е откаран в Спешна помощ с охлузни рани по шията и в шок. Опасност за живота му няма, но психическата травма е доста сериозна, казаха от полицията. С детето е проведена беседа от инспектори от Детска педагогическа стая, той вече е разговарял и с психолог от отдел "Закрила на детето" и проявил желание да се върне в училище. Образователният инспекторат във Велико Търново ще започне своя проверка за инцидента със седмокласника. По предварителни данни момчето не е имало проблеми в училище, нито пък вкъщи. Родителите не са свръхвзискателни, нито пък той бил уплашен предварително, ако се прибере с по-слаба оценка, разказаха негови съученици. Детето било от семейство, в което живее спокойно и досега не се е замесвало в никакви инциденти в училище. Защо се е стигнало до отчаяното му решение, дори и директорът няма обяснение.
Иван Иванов

http://paper.standartnews.com/

 


Сходни връзки

Ученик се беси заради двойка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.27 секунди