изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:52 EEST
Журналисти биха кметове и общинари на боулинг в Пловдив    
Спорт

 Журналистическото братство излезе победител в оспорваната битка снощи с кметове и общинари в новооткрития боулинг на мол „Галерия Пловдив”. 9 главни юрисконсулти и съветници от община Пловдив, начело със заместник-кмета по спорта и младежките дейности Георги Титюков, застанаха срещу отбора на четвъртата власт, воден от главния редактор на вестник „Марица” Любомир Минчев.



Представителите на изпълнителната власт бяха по-точни в целенето на кеглите при квалификационния етап на състезанието. На финалната права обаче журналистите от бТВ, БТА, „Дарик” радио, „Новият глас” и светските сайтове podtepeto.com и zvezdno.bg показаха, че те имат последната дума. Във финалите на боулинг пистите останаха само четиримата състезатели с най-много точки от двата екипа. Главният секретар на общината Борислав Инчев и Франц Кадири от „Връзки с обществеността и медиите” просто нямаха никакъв шанс срещу „разбивачите” на кегли Любомир Минчев от вестник „Марица” и Митко Лишев от „Дарик радио”. Главният редактор на „Марица” получи отборната награда – статуетка, а Митко и Борислав станаха индивидуалните шампиони. Репортерът на Дарик бе най-точен с цели 10 страйка в 4 игри и 150 точки в последната. Той е готов за професионален състезател, похвали го Тодор Личев, шеф на националната боулинг федерация, който бе съдия на надпреварата.

 

Следващия път ще се срещнем на стената за катерене, заканиха се на шега общинарите. Тогава ще видим кой е по-умел в изкачването към върха.

 

Катя Стайкова

 Снимка  zvezdno.bg.

 


Сходни връзки

Журналисти биха кметове и общинари на боулинг в Пловдив | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди