изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:46 EEST
Джемиле готова с ново видео    
Култура

 Баладата на Джемиле „Първа серия” вече има видео. Новият клип на екзотичната красавица е заснет и до дни ще е монтиран и пуснат в ефир. Собствената й откривателка ДесиСлава е стилист във видеото и се грижеше за вида на двойничката на Холи Бери. Гримът е дело на Кирил Чалъков, а фризьор бе Вени от „Fetish”. Режисьор на видеото е Йовко Петров.



 

 Той вече доби сериозен опит с последните клипове на ДесиСлава, както и с този на младата поп певица Nadia. „Радвам се, че тази песен има клип, защото е страхотна” –ентусиазирано заяви Джемиле. „Първа серия” е прочувствена балада за болката и разочарованието от отминалата любов. Владислав Драганински е съдателят на песента, текстът е на Лора. „Джеми е много красива, екзотична и талантлива” – е мнението на продуцентката й ДесиСлава. „Благодаря на Деси, че повярва в мен! Няма да я разочаровам!” – сигурна е Джемиле. Видеото към „Първа серия” ще е до дни в ефира на DSTV.

Лилия Райкова

 

 


Сходни връзки

Джемиле готова с ново видео | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди