изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:11 EET
Lady in Red    
Любопитно Британските учени подготвиха няколко основни съвета за това как да намерим най-подходящия партньор. За жените главната препоръка е да бъдат облечени в червено. Дамите, пременили се в този цвят, изглеждат по-привлекателни. Според проучванията мъжете действително проявяват по-голям интерес към тях, като флиртуват по-активно. Мъжете също стават по-интересни за противоположния пол, когато склонят да добавят червена дреха в гардероба си.


  
  Популярността на мъжа е друго качество, което го прави особено ценен в женските очи.
  Насочените към вас възхитени женски очи и усмивки веднага ще накарат дамата до вас да ви цени повече.
  
  Интересно е, че по-популярни сред нежния пол са женените мъже. Според учените халката е нещо като знак за качество. Щом този мъж се е харесал на някоя толкова, че да се омъжи за него, значи той си струва!
  
  За някои дами жененият мъж или този, който си има сериозна приятелка, е интересно предизвикателство и повишава „ловния” интерес към него.
  
  Жените, чиито приятели са предимно мъже, рискуват по-трудно да си намерят партньор, тъй като представителите на мъжкия пол инстинктивно ги възприемат като склонни към изневяра.
  
  Що се отнася до общуването, от изключително значение е първата фраза при запознанството. Успехът е почти гарантиран благодарение на чувството за хумор.
  
  Като най-вървежна първа фраза е призната: „Извинете, току-що забелязах, че ме гледате, и бих искал да отбележа, че и аз ви забелязах!” Повечето жени откровено са изразили отвращението си към опита за свалка с думите: ”Интересно ми е дали в чантата ви ще се намери място за ключовете от моя мерцедес?”
  
  Що се отнася до външността, най-привлекателни са симетричните лица. Обемът на талията при жените е желателно да бъде 0,8 от този на бедрата. Жените от своя страна си падат по мъже, чиито рамене са с 40% по-широки от бедрата им, напомня Daily Mail.
  
  За успешното запознанство може да помогне дори звученето на името. В Австралия са установили, че привлекателните мъжки имена са тези, съдържащи звуците и или е. Докато наличието на звука о в името намалява шансовете на притежателя му да се сдобие с приятелка.
  
  Година след година учените си блъскат главата над великата тайна на любовта и привличането, правейки нови и нови открития. Така наскоро бе изведена формулата за идеалното женско лице и тяло.
  
  Правилата за съблазнително поведение пък бяха определени от американския психолог Джефри Хол, а израелските учени установиха, че женските сълзи понижават сексуалното желание при мъжете.
  
  Не всеки самотник обаче е склонен да се възползва от резултатите на проучванията. Повечето анкетирани британки, които живеят сами, са отговорили, че в близките пет години не планират на се сдобият с дете, а 35% са заявили, че изобщо нямат нужда от партньор. http://some.erogance.eu

Нейното бельо според зодията

"Безопасната" обиколка на талията при жените трябва да е около 80 сантиметра, а за мъжете - 94 см

Кръв с цвят на патладжан тече във вените на 7000

Червена точка: най-еротичният парк в света

 


Сходни връзки

Lady in Red | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди