изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:46 EEST
Уволниха Ренета Инджова от "Токуда"    
Здраве Ренета Инджова вече не е на ръководна позиция в болница "Токуда", научи БЛИЦ. Единствената жена-премиер беше финансов директор на лечебното заведение.Сред шефовете на болницата има промени, свързани с това, че от началото на годината тя се ръководи от голям международен борд - от Японска страна и от Великобритания от Кеймбриджската болница, казаха за БЛИЦ запознати. Промените целели утвърждаването на "Токуда" в международен план. На Инджова бил предложен друг, престижен пост, но тя отказала.


Уволниха ме, изхвърлена съм, потвърди новината за отстраняването си от ръководството на болницата Ренета Инджова пред БЛИЦ. Тя уточни, че уволнението й е без мотиви. Не ми е предлаган друг пост, категорична бе тя. Заповедта за уволнението й и предизвестието й били връчени заедно вчера, което според нея означава, че няма да тече едномесечно предизвестие за напускането й. За повече подробности трябва да потърсите изпълнителния директор на болницата Явор Дренски, каза тя.

Официалното съобщение на болницата по повод на рокадите ще бъде оповестено утре, оповестиха от "Токуда".
 
Ще преценя какви са възможностите да търся правата си по съдебен ред, каза още г-жа Инджова, която уточни, че в момента е в чужбина.

В неделя Ренета Инджова ще гостува на предаването "Рулетка" на Люба Кулезич. http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Уволниха Ренета Инджова от "Токуда" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди