изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:13 EEST
ХОРОСКОП ЗА 17 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 17 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/

ОВЕН - Денят е ползотворен за всичко, което предприемете днес, за това бъдете активни и действайте. С прагматичен подход ще спечелите повече от евтино внимание и фалшиви обещания.

ТЕЛЕЦ - Денят носи успехи на активните, знаещите и можещите. Сериозните занимания ще ви осигурят полезни за бъдещето дивиденти, за това не отхвърляйте никакви предложения.

БЛИЗНАЦИ - Отговорно ще се отнесете към задълженията си, като не изключвате и собствените си нужди. Преместване в ново жилище или други битови въпроси ще вълнуват част от вас.

РАК - Днес бъдете активни и ще реализирате в пълнота целите си. Ще участвате в събитие, за което сте се подготвяли от дълго време и ще вложите енергията си за постигане на резултати.

ЛЪВ - Разпределете времето си добре, за да ви стигне за всичко, което планирате за днес. Придавайте значение на новостите, чрез тях ще постигате по-бързо целите си.

ДЕВА - Отговорно ще се отнесете към всичко, свързано със сигурността и бъдещето на семейството ви. Добре организирани и точни, ще подобрите работата и съответно финансите си.

ВЕЗНИ - Нова връзка ще прерасне в по-задълбочени взаимоотношения и обвързване. В семейството си бъдете търпеливи към желанията на близките си.

СКОРПИОН - В личния ви живот се нуждаете от повече разнообразие и свежи емоции, не се затваряйте в рамките на вече познатото. И все пак имайте предвид, че всичко направено и започнато сега е за добро.

СТРЕЛЕЦ - Всичко започнато днес обещава да бъде приключено в срок и успешно. Денят е измежду най-ползотворните, за това го изживейте на "макс".

КОЗИРОГ - Изграденият ви авторитет на работното място и в професионалните среди ви помага да поставите успешно начало на значим проект или друга обвързаност, която ще ви обогати с опит и подобри финансите ви.

ВОДОЛЕЙ - В професионалната си работа ще постигате видими резултати, подпомогнати от колегите си, стига да сте сдържани и не притеснявате никого с претенциите си.

РИБИ - Готовността ви за действия е налице, донякъде подтиквани и от нуждата, но е добре да обмислете подробностите, преди да подписвате каквото и да било. Приемайте повече течности, като избягвате студената храна.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 17 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди