изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 08:01 EEST
СЪВЕТНИЦИТЕ ДАДОХА ПАРИ ЗА СТАДИОН, А ЗАКРИХА ОТБОРА СИ    
СпортБалчик остава без футболен отбор и без детско-юношеска школа. Това съобщи за НДТ кметът на Белия град Николай Ангелов, след като на сесията ОбС гласува, че предвидените в проекто-бюджета 1 млн. лв. за футбола в Балчик ще бъдат разпределени за други дейности.

"Абсурдно е едно такова решение, което бе одобрено - общината ще даде 1 360 хил. лв. за ремонт на стадиона, а няма да има отбори. Гласуваха да бъдат дадени 5 хил. лв. за баскетболен клуб, а ние нямаме такъв. Аз не знам на кого даже трябва да дам тези пари, ако в един момент 5 души поискат да учредят такъв клуб. Парите бяха разхвърлени в дейности като радиоклуб, например - не знам какво ще направи един радиоклуб с 20 хил. лв." - каза още Ангелов. Той поясни още, че футболният клуб е юридическо лице с Управителен съвет, който ако намери спонсори, ще може да продължи да съществува, но досега общината е била именно основния им спонсор и затова Балчик остава без отбор.
 


Сходни връзки

СЪВЕТНИЦИТЕ ДАДОХА ПАРИ ЗА СТАДИОН, А ЗАКРИХА ОТБОРА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди