изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:30 EEST
"ОбС ИЗЦАПА ЛИЦЕТО НА БАЛЧИК С КАЛ"    
НовиниТака определи решението на съветниците да не подпомогне общината станалите вече традиционни културни фестивали в Балчик, като предвидените за "Балчик класик дей" и кинофестивал за късометражно кино са били разпределени за джамията, за църквата, за ремонт на улици и други дейности кметът Николай Ангелов.

"Съветниците решиха, че културата е PR на кмета, като не разбират, че културата и фестивалите в града ни, който е с вековна история са PR на Балчик" - каза Ангелов. Градоначалникът добави, че му е много болно, че е орязана културната програма на града, като в същото време са решили да дадат 5 хил. лв. за хоров фестивал в село Оброчище, на който се явяват само 5 хорови формации. Ангелов заяви, че предложението за промените в проекто-бюджета са били внесени от председателя на ОбС в Балчик в деня на сесията, като не са минали нито обществено обсъждане, нито обсъждане в комисиите. Той е категоричен, че има специалисти, които са се произнесат по законосъобразността на това решение и добави, че е готов да се включи в един обществен дебат по въпроса с бюджета.
 


Сходни връзки

"ОбС ИЗЦАПА ЛИЦЕТО НА БАЛЧИК С КАЛ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди