изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:33 EEST
НАД 7 ХИЛ. ДУШИ УЧАСТВАТ В КАМПАНИЯ НА "Е.ОН БЪЛГАРИЯ"    
ИкономикаОт пресцентъра на "Е.ОН България" съобщиха, че повече от 7000 клиенти са се включили само в първите три седмици на най-новата кампания на компанията "Попълни и спечели повече от 2000 лв.".

Дружеството стартира поредната инициатива насочена към клиентите, като обяви, че в периода 20 януари – 31 май ще раздаде над 100 награди. Кампанията е за всички битови клиенти, които в този период актуализират своя стационарен/мобилен телефон, електронен адрес (e-mail), адрес за кореспонденция или уведомят за смяната на титуляра на партидата на потребление в центровете за обслужване на клиенти, на денонощния телефон на компанията 0700 161 61 или на www.eon-bulgaria.com (service@eon-bulgaria.com). По време на петмесечната кампания "Е.ОН България" ще раздаде на своите клиенти 3 парични награди, всяка в размер на 2000 лв. за покриване на разходи за смяна или поставяне на дограма и/или изолация, 10 ваучера по 300 лв. за покупка на енергийно ефективен уред от по-висок клас от магазините на Техномаркет и Технополис и 100 броя соларни фенерчета–ключодържател.
 


Сходни връзки

НАД 7 ХИЛ. ДУШИ УЧАСТВАТ В КАМПАНИЯ НА "Е.ОН БЪЛГАРИЯ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди