изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:36 EEST
LIPSVA.COM СЪОБЩИ ЗА ИЗЧЕЗНАЛА 18-ГОДИШНА ОТ ДОБРИЧ    
Ред и сигурност Полицията е установила, че Антония Николова е напуснала страната


Собственикът на сайта lipsva.com Боян Юруков, който е родом от Добрич и в момента живее в Германия, съобщи за НДТ за изчезнало 18-годишно момиче от нашия град. Той е получил информация от близките на Антоанета Иванова Николова. По данни на роднините й, тя е в неизвестност от 4 февруари. За последно е видяна в техникума, в който учи в хранително-вкусова паралелка. По данни на нейна братовчедка, с която се свързахме на посочен в сайта телефон, Антоанета е изчезнала от училищния двор. Братовчедка й сподели още, че е добро дете, досега не е бягала от дома си. Антоанета е в последен курс, тази година е абитуриентка, допълни тя.
Момичето е обявено за местно издирване, по-късно е установено, че е напуснала страната, казаха от полицията. То е пълнолетно, уведомени са родителите, допълниха от там. Директорът на Областната дирекция на МВР комисар Стефан Йончев допълни, че Антоанета е напуснала страната със свой приятел, за да работи в чужбина.
НДТ ще съобщи на Боян Юруков за официалната полицейска информация. НДТ


 


Сходни връзки

LIPSVA.COM СЪОБЩИ ЗА ИЗЧЕЗНАЛА 18-ГОДИШНА ОТ ДОБРИЧ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
LIPSVA.COM СЪОБЩИ ЗА ИЗЧЕЗНАЛА 18-ГОДИШНА ОТ ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2011-02-18 @ 09:53 EET
Не мисля,че е напуснала страната с "приятел",за да работи в чужбина без да информира някой от близките си или от приятелите си.Най-вероятно този "приятел" ще я лансира,като проститутка.
LIPSVA.COM СЪОБЩИ ЗА ИЗЧЕЗНАЛА 18-ГОДИШНА ОТ ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2011-02-18 @ 13:11 EET
da i as sam na sa6oto mnenie,zatova trqbva da se preostanovi rasledvaneto.neka da se vklю4at pove4e instituzii za da otkriem i varnem tova krasivo dete na roditelite mu



Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди