изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:05 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 18 – 24 февруари 2011 година    
Времето

По пътя Добрич-Балчик В петък ще е облачно. Преди обяд ще започне да вали дъжд в южните, а до края на деня и в северните райони. Ще духа умерен източен вятър, който в края на деня ще започне да се усилва. Минимални температури от минус 2 до 3, по крайбрежието 3-6 градуса, максимални от 6 до 9.



В нощта срещу събота ще вали дъжд. Ще духа засилен вятър от изток-североизток. Минималните температури ще бъдат положителни. През деня вятърът постепенно ще смени посоката си от север-североизток и след обяд ще започне да нахлува студен въздух. Дъждът(на места интензивен) след обяд и привечер ще започне да преминава в сняг. Максималните температури ще са близки до сутрешните- в повечето райони от 2 до 7 градуса.

В неделя валежите от сняг ще отслабнат и на много места до края на деня ще спрат. Преди обяд ще духа силен северен вятър, но късно след обяд и той ще отслабне. Минималните температури ще се понижат до минус 4-минус 5 градуса, а максималните ще са от минус 1 до 4.

От понеделник до четвъртък облачността ще е променлива, но по-често значителна. Ще прехвърча слаб сняг. Вятърът ще е до умерен, най-често от изток-североизток. Най-студено през нощта ще е към сряда-четвъртък с минимални температури от минус 8 до минус 3 градуса. Максималните ще са най-често от 0 до 5, към четвъртък с 3-4 градуса по-ниски.

Вълнението на морето ще е 2-3 бала, в събота на места до 5. Температура на морската вода 4-7 градуса.

 

 

Деж. синоптик: В. Тодорова

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 18 – 24 февруари 2011 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди