изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:15 EET
Валентин Бинчев: Счупиха крака на Ирен Онтева, тя си знае защо    
Интервюта
Аз й дадох парите и й държах ръката, докато д-р Сердев й вкара гела в циците, а сега се прави, че не ме познава.


Валентин Бинчев разкрива “тайното досие” на Ирен Онтева и нейния първи благодетел - бизнесмена Красимир Узунов. Какво се крие зад лъскавата фасада на известните манекенки и техните спонсори, разберете от шокиращия разказ на известния художник.

- Вальо, откъде познаваш Ирен Онтева?
- Иренчето беше сервитьорка в едно скромно кафенце на име „Валентино”, което се намираше на „Бачо Киро” и „Искър”. Тя беше много усмихната, чаровна, хареса ми. Взех аз двама фотографи - Вили, който е във вестник „Сега”, и Иван Василев. Заедно с Вили я пуснахме на половин страница на един вестник, а Иван в студиото й правеше снимки и така се видя, че има хляб в нея. Плюс това тя не пуши, не пие, идваше точно на срещите. В един момент я взех и за работа в една италианска фирма за мебели, където аз имах общ бизнес. Ирен разнасяше календари, плакати по разни фестивали, там, където имаше изложби на мебели. Плащах й някакви пари като рекламен агент, а тя беше и много старателна. Иначе дет` се вика, съм й давал пари да си купи и чорапогащник, за да ходи по улицата както трябва, но...

- Доколкото разбирам обаче, възходът й започва със запознанството й със собственика на „Интерсервиз Узунов” - Красимир Узунов?
- Той освен на „Интерсервиз Узунов” беше и шеф на мебелни къщи „Ралица”, имаше магазини из цялата страна. С него работехме заедно, но той беше човек, на когото му даваш нещо, но той после не го връща. Узунов беше човек, който в живота си никога не си плати кафето.

Запознах го с Ирен Онтева на купона за рождения ми ден, на който я бях взел да сервира на гостите. Присъстваха такива личности като Румен Данов /беше съветник на президента Желев/, Васил Кинов – писателя... Единственият път, в който съм видял Красимир Узунов да извади пари и да плати, е когато на втората вечер, след като ги запознах двамата с Ирен на този купон, той ни покани на вечеря. На самия рожден ден пък той ми донесе една бутилка уиски за подарък и си го изпи цялото и после вика: „Леле, няма такова момиче, не съм виждал в живота си толкова красиво момиче!”
 
Та тогава аз й казвам: „Ирено, тоя подгъна краката по тебе, обича те вече”. И след като си изпи това, което донесе като подарък за мене, Узунов се напи зловещо. А на другия ден ми вика: “Дай на вечеря да я каниме” и аз й казвам: „Ирено, той те кани на вечеря, а за Узунов това е повече от любов!” И отиваме ние в кръчмата на Астор в „Лозенец” и той наистина плати вечерята.

А Ирена изяде две мешани скари последователно!

Викам й после: „Иренче, ако е такава работата, яж си вкъщи преди това, моето момиче”. Но понеже Узунов е от село - той не ги разбира тези работи, и възникна голяма любов между тях.

- И какво стана после след възникването на тази любов?
- И после той й подари в знак на голямата любов едно 15-20-годишно червено Пежо 205. Той го имаше отпреди и й го даде да го кара, да уточня. Което тогава сигурно струваше 300-400 лв. най-малко.

- Ти имал ли си нещо по-лично с Ирен Онтева преди или бяхте чисто и просто в приятелски отношения?
- Не, не съм имал нищо с нея. Но по-интересно е, че точно преди да цъфне любовта й с Узунов, тя нямаше никакви гърди, само ребра. Това, което съм видял с очите си, може би го е имало само през Втората световна война. Голям потрес! Казвал съм и в предишни интервюта, че аз й дадох, заех й парите да отиде при доктор Сердев да си направи по-големи гърди. Значи, той с една спринцовка й вкара гела в циците. Аз я придружих, държах й ръката, все пак операция е. А той – Сердев, с една спринцовка я боде, направо ужасяващо нещо. И накрая й казва: „Ей, няма да излизаш никъде, ще лежиш по гръб, няма да слагаш сутиени, това-онова...”. А тя веднага излезе да се похвали насам-натам и още на другия ден

я карах през нощта при доктора, защото беше станала цялата на петна.

- Знаеш ли дали това е наложило нови корекции или други пластични намеси, предвид тази неуспешна операция на гърдите й от д-р Сердев тогава?
- Не мога да ти кажа вече след това, понеже в един миг толкова й порасна работата, че бях й пратил по един мой приятел поздрави и тя го питала: „А кой беше тоя?!”, демек - не може вече да си спомни. Знам само, че това е гел, който се сраства с тъканите, и сигурно е някаква зловеща работа, но тя си беше уредила всичко и беше си решила така.

- Е, след това никаква връзка ли не сте поддържали?
- Е, не - тя беше вече на други светове, аз съм вече нищо и така нататък...

- Добре де, доколкото знам, Красимир Узунов е бил женен...
- Да, беше женен, а жена му беше изключително грозна, той също беше много грозен и възрастен. А на конкурсите за красота по морето Узунов се явяваше като техен спонсор. Но иначе той пари не е давал, сигурно е осигурил някоя масичка, образно казано, де. И не се постара, не можа да й събере пари и да й плати титлата, за да стане „Мис България” - значи любовта му не беше достатъчна.

- Ти често заявяваш по интервюта, че бизнесменът Красимир Узунов още не ти е платил циците на Ирен Онтева. Защо това толкова те е засегнало?
- Да, вярно е. Едни цици тогава струваха 600 долара, аз й бях услужил с 300 - нищо работа. Няма проблем, на всекиго се случва да забрави и да не ги върне навреме, но те двамата ме правеха на маймуна. Викат, отиди в офиса и парите са ти оставени там. Ходя аз на ул. „Позитано”, а по-късно на „Стамболийски”, а служителите там ми се подиграваха. Значи, те пак ми казват - има ги, изпратих ти ги и аз отивам там като някакъв идиот.

Всичко това го разправям не защото сумата е голяма, а защото ме дразни отношението. Даже бях пратил едно писмо на Узунов, където му бях писал, че вече втора или трета година ми мачка моите 300 долара - целува ги, смуче ги, а парите си са мои и искам да ми ги върне най-после. До ден-днешен аз имам претенци, че

циците на Ирен Онтева са мои –

това е истината.

- Защо той не ти е върнал тази смешна сума пари толкова време, твоето обяснение?
- Ами то на всички, а и на мене ми е смешно, но това е истината. Върни ми парите и аз няма да ги говоря тези неща. Можеше даже да ми каже - няма да ти ги дадем тези пари, използвахме те, бедни сме, жалки сме и няма да ти ги дадем просто. Използвахме те, ти я караше, връщаше я, даваше й, плащаше й, но се подиграхме с теб - добре. Да, разбирам го, такива са хората, но да ми казват те през 15-20 дена - ходи, вземи ги, чакат те парите в офиса - пък това, пък онова, при условие че аз съм я направил от сервитьорка нещо, защото сервитьорки има много... Дори това запознаване, което й осъществих с този варненски „герой” - пак го дължи на мене. И да не можеш ти да върнеш за 15 години 300 долара, какъв човек трябва да си ти?!

- А защо - след като тя вече е била близка с Красимир Узунов, й е трябвало да взима от теб назаем тези смешни 300 долара?
- Той кафето не си плащаше, разбираш ли?! А и аз на нея съм ги дал, защото тя ми е казала - аз сега ги нямам, но ние с него се разбрахме той да ти ги плати. И аз даже официално писмо му написах тогава - ти стискаш моите цици, ти ги целуваш и не можеш да живееш без тях, за моите 300 долара говоря всъщност. А в офиса му всички си бяха изкарали моето писмо на ксерокс за майтап.

Виждаш ли колко е сюрреалистично всичко! Това го разправям не за друго, а защото това е символ на отношенията в България - милионери и „страшни” красавици и обикновен художник като мен, който им помага в един тежък момент. И ако не я бях закарал тогава през нощта с колата до доктора,

можеше и да пукне, тъпачката.

- Ти беше чест гост на вече култовото предаване „Сблъсък” на Иван и Андрей, а Ирен в началото беше асистентка - не сте ли се сблъсквали с нея там?
- А да, още по-страшно беше тогава, когато обръщаше числата, като носеше табелите преди рундовете на шоуто. Така обръщаше цифрата 3, че на екрана се появяваше буквата „е” ли „в” ли - то не можеш да разбереш какво точно показва, но беше също много смешно. Тогава все още ми казваше: „Художник, живота си дължа на тебе, една седмица на мои разноски ще те водя където поискаш, само кажи”. После й счупи някой крака, но тя си знае защо...

- Интересно, там има добра тенденция, всичките асистентки от „Сблъсък” имат добра кариера - Ирен Онтева, Мария Велкова, сега и Вили Сечкова...
- Може и така да се каже, но истината е, че там явно се образуват възможности за намиране на добри спонсори, които да застанат зад гърба им, и вече те така отиват в друга среда и се „издигат”.

- Да, но Ирен Онтева вече организира и менаджира конкурси за красота, прави мащабни ПР-събития, живее в Италия, занимава се със сина си от Христо Сираков - все сериозни неща...
- Нека тя първо да ми върне парите, после да се занимава с каквото иска. Нали ме разбираш, първо да ми върне 300-те долара, после да организира каквото си иска. С този манталитет нямаш право да организираш нищо. Та идеята е за манталитета - значи ти ще си останеш сервитьорка за цял живот...

Ето например не мога да разбера как 11 на брой футболисти спят последователно с една и съща жена. Не е човешко това, не е нормално! Какви са тези хора, какви са тези мъже?! Не може през една жена да е минал бързият влак София-Варна, а ти там също да минаваш... Какво е удоволствието да легнеш с жена в 1 часа, а тя е била от 10 до 11 часа с един, а от 11 до 12 часа с друг - не мога да го разбера, това е някаква извратенящина. Затова трябва да се легализира проституцията в България. Защода не си изкарваш прехраната с това, както го правят в целия свят, а трябва и да пееш?! Един мой приятел от чужбина ми вика: „Ей, ама у вас курвите могат и да пеят!”

Едно интервю на Светлана Терзиева - Сесил
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Сходни връзки

Валентин Бинчев: Счупиха крака на Ирен Онтева, тя си знае защо | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди