изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:28 EEST
”Труд” и ”24 часа” с нови главни редактори    
НовиниВестниците "Труд" и "24 часа" имат нови главни редактори - това са съответно Димитрана Александрова и Данка Василева. Заместник на Александрова ще бъде досегашният първи зам.-главен редактор на "Труд" Никола Кицевски. Вторият човек в "24 часа" след Василева пък ще бъде Борислав Зюмбюлев, който и сега заема поста първи зам.-главен редактор. Димитрана Александрова е бивш главен редактор на в. "Сега".  Данка Василева пък е оглавявала "168 часа" и "Експрес", беше и зам.-главен на "Сега", а последно ръководеше сайта БЛИЦ.  Новите собственици обявиха още, че се търсят нови главни редактори на вестниците "168 часа" и "Седмичен Труд".

В началото на декември "БГ приватинвест", собственост на Карл фон Хабсбург, Даниел Руц и Христо Грозев, купи от "ВАЦ медиа груп" вестниците "24 часа" и "Труд" за 64 млн. евро. За местни партньори бяха привлечени собственикът на "Софарма" Огнян Донев и бившият шеф на Общинска банка Любомир Павлов. По-късно главните редактори Венелина Гочева и Тошо Тошев влязоха в Издателския борд на пресгрупата като вицепрезиденти и тогава бяха обявени конкурси за постовете им.

"Благодаря на всички участници в конкурса. Избрахме двама от най-авторитетните български журналисти, които заедно с доказаните професионалисти в "Труд" и "24 часа", ще продължат да развиват най-авторитетните български вестници", коментира Любомир Павлов, цитиран в официално съобщение.
В него се уточнява, че кандидатите са били над 30.

 


Сходни връзки

”Труд” и ”24 часа” с нови главни редактори | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди