изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:33 EET
Два трупа вдигнаха на крак цялата полиция в Плевен    
Ред и сигурностВсички полицейски екипи в Плевен са мобилизирани за разкриването на две убийства - на старица и на 62-годишен мъж, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Плевен. Няма връзка между двете тежки криминални престъпления, категорични са криминалистите. Полицията издирва убиеца на самотно живееща възрастна жена от село Бръшляница, Плевенско. Тялото на 93-годишната жена е открито вчера около 16,30 часа в дома й. При първоначалния оглед е установено, че по тялото има наранявания в областта на главата.


Трупът е закаран за аутопсия в Катедра „Съдебна медицина” - Плевен. Полицаите са изяснили, че по вратите и прозорците няма следи от взломяване. Криминалисти от районно управление „Полиция” - Пордим и ОД МВР – Плевен издирват извършителя. Сезирана е прокуратурата.

Плевенските полицаи издирват убиеца и на 62-годишен мъж. Вчера в 11.42 часа в Първо управление „Полиция” - Плевен 57-годишен е съобщил, че е открил във вилен имот в местността „Нежовец”-2 съседа си в безпомощно състояние. Незабавно са изпратени полицейски екипи и се е установило, че тялото е на 62-годишен плевенчанин. По трупа е имало видими следи от насилие.

От МВР призовават гражданите, които имат информация за фаталните инциденти, да съобщят на телефон 166 или в най-близкото полицейско управление. Анонимността им е гарантирана. http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Два трупа вдигнаха на крак цялата полиция в Плевен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди