изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:58 EEST
ХАНДБАЛИСТИТЕ НА ДОБРУДЖА СПЕЧЕЛИХА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ    
СпортХандбалистите на Добруджа спечелиха Купата на България при мъжете, съобщи клубният президент и треньор на добричлии Георги Андреев. Неговите възпитаници победиха Шумен с 25:21 гола и по този начин взеха реванш за миналогодишния финал. На полувремето „жълто-зелените” губеха с 10:11 гола. Втората част те започнаха с една единствена цел – да обърнат резултата и да се върнат в Добрич с трофея. При 15:15 добруджанци реализираха 5 безответни гола, с който предрешиха изхода на срещата. За победителите най-резултатен бе Христо Йорданов, който 8 пъти опъна мрежата на противниковата врата.

За Шумен с по 5 попадения се отличиха Никола Карастоянов и Стефан Стефанов. Двата отбора, които диктуват модата в родния ни хандбал, предложиха игра на високо ниво, а на вратати отлични прояви имаха Иван Иванов – Змея, и Исмет Хаджиев. Купата бе връчена от кмета на Варна Кирил Йорданов. За победителите имаше и златни медали.
„Изключително много съм щастлив от успеха. Поздравявам целия отбор за себераздаването, както и нашите фенове, които ни мотивираха да преследваме успеха от първата до последната минута. В момента сме в бар „Приятели” в Двореца на културата и спорта във Варна”, където поливаме успеха”, заяви преди броени минути за Георги Андреев.
Още спорт в "Център спорт"


 


Сходни връзки

ХАНДБАЛИСТИТЕ НА ДОБРУДЖА СПЕЧЕЛИХА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди