изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:49 EEST
„СПОДЕЛИ ЛЯТОТО“ Е МОТОТО НА АЛБЕНА    
ТуризъмПовишен туристически интерес през лятото очаква ръководството на морския ни курорт Албена. Търговският директор на дружеството Маргита Тодорова коментира пред Дарик радио, че миналото лято в курорта и в „Приморско клуб” са почивали близо 70 000 души, като голяма част от тях са били български туристи, съобщи btbexpress.com.

 Изданието посочва, че „Сподели лятото“ е мотото, под което ще се проведе сезон 2011 в Албена, информира Маргарита Тодорова. Курортът излиза с няколко основни новости в своето предлагане. На първо място е системата „Dine Around“, която предвид спецификата на Албена се предлага за първи път и единствено в България в такъв голям мащаб. Този продукт е за всички гости, които са предпочели и избрали Ultra All Inclusive (ултра ол инклузив) или All Inclusive (ол инклузив) ваканция и включва възможностите за допълнително един обяд и една вечеря във всички тематични шест ресторанта на Албена.
Морският курорт представи офертите си за предстоящия летен сезон по време на международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо 2011”, която се провежда в Националния дворец на културата.
Всички посетители на щанда на Албена имаха възможност да опитат невероятния Juzz - 100% истински сок от ябълки. Той е  нов продукт на пазара и представлява сок, направен само от плодове, без никакви добавки и примеси, информират от дружеството.
 


Сходни връзки

„СПОДЕЛИ ЛЯТОТО“ Е МОТОТО НА АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди