изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:18 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани 6 криминални престъпления. През денонощието на територията на областта са станали 1 пътно- транспортно произшествие с 1 ранен гражданин и 1 ПТП с материални щети. През денонощието не са възниквали пожари.

-На 21.02.2011 г., в РУП 01 Добрич е получено съобщение, затова че неизвестен извършител е проникнал в шахта, намираща се по бул. “25-ти септември”, в гр.Добрич и е извършил кражба на около 130 м меден проводник. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

-На същата дата, в РУП Шабла са получени съобщения за извършени кражба на 250 литра дизелово гориво от 7 колесни трактора, намиращи се в двора на кооперация и 90 литра дизелово гориво от цистерна, намираща се в стопански двор в гр.Шабла. По случаите са образувани досъдебни производства.

-След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Първо РУП Добрич е задържан И.К., на 26 години, от гр.Добрич. При извършения обиск в лицето са намерени и иззети 8 пакетчета с кафеникаво прахообразно вещество, реагиращо на полевия тест на хероин. Лицето е задържано за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

         -На 21.02.2011 г., около 19.00 часа, в гр.Добрич, по ул.”Батовска” е възникнало ПТП, при което 20 годишен водач, управлявайки л.а. “Форд Ескорт” е блъснал пресичаща пътното платно пешеходка, на 56 години, от гр.Добрич. В резултат на произшествието пешеходката е с фрактури на ръка и крак и е настанена за лечение в МБАЛ Добрич, без опасност за живота. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

 

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди