изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:40 EET
КМЕТЪТ НА ДОБРИЧ ПОЗДРАВИ ХАНДБАЛИСТИТЕ НА ДОБРУДЖА ЗА СПЕЧЕЛЕНАТА КУПА    
СпортХандбалистите на Добруджа получиха поздравителен адрес от кмета на Добрич Детелина Николова по случай спечеления турнир за Купата на България при мъжете.

"От името на Община град Добрич, на цялата добричка общественост и лично от мое име приемете най-сърдечни поздравления и благодарности за борбения дух, добрата игра и незабравимите възторжени емоции, които донесохте на своите многобройни и верни фенове като завоювахте Купата на България по хандбал.

За пореден път вие доказахте, че отборът на "Добруджа" е фактор и че е един от най-стойностните български отбори. Спечелихте уважението на цялата спортна общественост и респекта на всички родни отбори. Показахте на България, че спортният добруджански дух е жив и несломим. Вярваме във Вас и сме убедени, че и в бъдеще ще продължите да изкачвате триумфално спортните върхове.

Пожелавам ви много победи, добра и резултатна игра, с която да радвате всички добруджанци. Уверена съм, че ще затвърдите мнението, че мъжкият хандбален отбор на Добруджа е един от отборите, играещи най-динамичен и красив хандбал у нас", пише в поздравителния адрес градоначалникът.

Представител на кметството го връчи на клубния президент и треньор Георги Андреев. Това стана в ранния следобед днес в спортен комплекс “Русалка” в присъствието на представители на медиите от Добрич.
 


Сходни връзки

КМЕТЪТ НА ДОБРИЧ ПОЗДРАВИ ХАНДБАЛИСТИТЕ НА ДОБРУДЖА ЗА СПЕЧЕЛЕНАТА КУПА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди