изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:36 EEST
ХОРОСКОП ЗА 23 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 23 ФЕВРУАРИ


ОВЕН - Денят не е подходящ за взимане на важни решения, а за смирение и себе анализ. Доверете се на усещането си за нещата и не бъдете нетърпеливи, успехът ще върви редом до вас.

ТЕЛЕЦ - Ще имате успехи, ако се посветите на занимания, уреждащи делови отношения и срещи, от дипломатически характер. Бързо ще усвоявате новите знания и ще напредвате в професионалната сфера.

БЛИЗНАЦИ - Денят е подходящ за делови срещи и преговори, за уточняване на условия и набелязване на цели. Заинтересовани сте повече хора да познават талантите ви, но отложете изявите за друг ден.

РАК - Обърнете внимание и на работата си, има неща, които може да подобрите, за да стане тя печеливша. Уязвими са бъбреците и задстомашната жлеза.

ЛЪВ - Полезно е да придавате повече значение на нечии съвети, или поне да черпите поука от чуждите грешки. Това е привилегия на мъдрите, но никога не е късно да опитате и вие.

ДЕВА - Достатъчно разумни и предвидливи сте, за да не допускате отминали грешки да провалят плановете ви. Не прибързвайте в увлеченията си, дайте си време, за да не стигате до крайности.

ВЕЗНИ - Не са препоръчителни публични изяви. Преговорите ви ще са успешни, стига да сте дипломатични и толерантни с партньорите си.

СКОРПИОН - Подходящо време за сключване на договори и сделки. Отложете вземането на важните решения и пазете здравето си. Не шофирайте.

СТРЕЛЕЦ - Освободете се от гордостта и чужди внушения, като направите нещо повече за организма си. Заниманията със спорт са възможна алтернатива.

КОЗИРОГ - Ще се почувствате по-добре и ще намалите проблемите си, ако днес избягвате многолюдните места и преразгледате срещите си. Използвайте уменията си да преговаряте, днес те ще ви подсигурят бъдещи реализации.

ВОДОЛЕЙ - Овладените емоции ще ви предпазят от грешки и нови проблеми. Денят крие рискове от конфликти, измама и други негативи, които може да си спестите, ако ограничите контактите и публичните изяви

РИБИ - Времето е подходящо за физически натоварвания, за спорт и пречистване на организма, което не ограничава приема и на по-груба храна.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 23 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди