изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:01 EEST
ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА „ENERGY CITIES” ИДВА В ДОБРИЧ    
НовиниИзпълнителен директор на „Energy Cities Жерар Манян и изпълнителният директор на общинската мрежа „ЕкоЕнергия” ще бъдат в Добрич утре.


 Визитата им ще започне с посещение на някои от обновените общински обекти – детските ясли №2 „Радост“ и №5 „Пролет“, с което да се демонстрира активната работа на общината в борбата с климатичните промени и изпълнение на поетите ангажименти по Споразумението на кметовете. 
От общината посочват, че Жерар Манян е Изпълнителен директор на „Energy Cities” – Европейска Асоциация на местните власти, ангажирани да работят за своето енергийно бъдеще. Той работи активно в областта на  устойчивата енергия от самото й създаване през 1990 г. Към момента в нея членуват повече от 1000 градове от над 30 страни. Арх. Здравко Генчев е Изпълнителен директор на „ЕкоЕнергия“ - българската Общинската мрежа за енергийна ефективност и „ЕнЕфект“ - Център за Енергийна ефективност. Община град Добрич е от учредители на ОМЕЕ и един от най-активните нейни членове от 1997г. до момента, а ОМЕЕ е колективен член на Енержи-сите. 
 


Сходни връзки

ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА „ENERGY CITIES” ИДВА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди