изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:59 EET
Костов: Има срамен мир между ГЕРБ и престъпните групировки    
ПолитикаНе искам да съм на мястото на Бойко Борисов. Борисов подкрепи Цветанов, но го чака нов вот на недоверие, който този път ще бъде срещу Цветанов. Въпрос на време е КС да излезе с тълкуване, което да позволи да се поиска този вот, заяви по БНТ съпредседателят на Синята коалиция Иван Костов.

Институциите са слаби, щом гърмят скандали, обясни Костов. Ако бъде отнета възможността на вътрешния министър да дава разрешение за СРС и се даде на г-н Флоров, какво се променя, след като той е близък на Цветанов?, попита Костов. (Станимир Флоров е шеф на ГДБОП- бел.ред.). Непотърсена политическа отговорност предизвиква имплозия в институциите - вътрешен взрив, продължи той.

Наблюдаваме срамен мир между ГЕРБ и престъпните групоровки, каза председателят на ДСБ. На въпрос как приема твърдението на Цветанов, че БСП е свърздана със СИК, а СДС с ВИС, Костов възкликна: А той с кого се свързва? С Октопода!".

Защо няма вътрешна конкуренция, защо няма борба за печеленето на клиенти чрез намаление на цени?, попита риторично Костов. Ние плуваме в олио, а българското олио е по-скъпо, отколкото в Холандия. В момента в Италия храните, дрехите и обувките са на по-ниски цени от България. Ето я организираната престъпност. Всички знаят, че има монопол на производството и търговията със зърно. Няма сделки за зърно, няма продажби на стоковата борса. Ето я мафията.

България е в тежка депресия. Никой не пазарува. Витоша, най-голямата търговска улица на България, с най-голям оборот, е пуста. По време на рецесията се увеличават цените на храните и това смазва цялата икономика. Трябва силна, шокова антикризисна политика. Ние вече не говорим за кризата, загърбихме я. В България пазарната конкуренция не функционира. Виждаме едновременно стагнация и инфлация, показва анализът на шефа на ДСБ. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Костов: Има срамен мир между ГЕРБ и престъпните групировки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди