изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:46 EET
Някои мъже имат алергия към... собствената сперма    
ЗдравеАко веднага след секс мъжът започне да кашля, ако усети силна умора и внезапна хрема, не трябва да взема лекарства против простуда. Тези симптоми могат да означават, че мъжът има алергия към... собствената си сперма. До такъв извод стигнали изследователи от Холандия. В медицината съществува състояние, което се нарича синдром на посторгазмичната болезненост. Симптомите на този синдром са сходни с разстройствата, които възникват по време на грип. Това са парене в очите, хрема, кашлица и отпадналост. Синдромът се проявява няколко минути след достигане на оргазъм, но може да продължи цяла седмица.

Този тайнствен синдром за първи път бил описан в научните издания през 2002 г. но точните причини за възникването, както и методи за лечение не били още известни на науката. А проф. Марсел Валдингър от университета Утрехта публикувал наведнъж резултати от две изследвания, които дават отговори и на двата въпроса.

Първото доказва, че този синдром може да се предизвиква от алергия към спермата, а във второто се казва, че специална терапия против хиперчувствителност може да помогне на мъжете, страдащи от този неприятен синдром. Тези резултати опровергават популярната теория, че въпросният синдром се дължи на чисто психологични причини.

Това всъщност е голямо облекчение за страдащите мъже, защото до последно лекарите ги обвиняваха, че тежки психологични проблеми и комплекси предизвикват техните страдания. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Някои мъже имат алергия към... собствената сперма | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди