изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:36 EEST
ТЕЖКА КАТАСТРОФА СЪС ЗАГИНАЛ КРАЙ С. МАЛКА СМОЛНИЦА ПО ПЪТЯ ДОБРИЧ-СИЛИСТРА    
Ред и сигурност Тежка катастрофа с три автомобила е затворила пътя между Добрич и Силистра на разклона за село Смолница, съобщи за радио “Добруджа” гл. инспектор Жулиян Минев от КАТ. Катастрофата е между лека кола, микробус и тежкотоварен автомобил. По всяка вероятност причина за тежката пътна злополука са заледените пътища в целия регион.



В Района на Тервел има намалена видимост, съобщават от Областно пътно управление. От там уточняват, че пътните настилки в областта са заледени. 11 машини на пътноподдържащата фирма опесъчават опасните участъци.

ОПУ - Добрич призовава водачите да предприемат пътуване само с автомобили оборудвани със зимни гуми и да шофират съобразно пътната обстановка. В Град Добрич АСА България сега започва да опесъчава централна градска част и улиците в града.

wwww.dobrudja-news.net

Човек загина в катастрофа до Малка Смолница

Човек загина, а няколко души са пострадали тази сутрин в тежък пътен инцидент по пътя Добрич-Силистра, в района на с.Малка Смолница. Катастрофата е възникнала между лека кола, микробус и тежкотоварен автомобил.

Загиналият и пострадалите са пътували в микробуса. Вероятната причина за пътното произшествие е заледеният път, каза пред Дарик шефът на КАТ Жулиян Минев.

По информация от ОД на МВР катастрофата е станала около 7.30 часа. Микробусът се е блъснал в дърво, а лекият автомобил се е ударил в него. Малко след това върху спрелите коли връхлетял камионът. Тогава е загинал мъж на име Ахмед, който е пътувал в микробуса. http://dariknews.bg

 


Сходни връзки

ТЕЖКА КАТАСТРОФА СЪС ЗАГИНАЛ КРАЙ С. МАЛКА СМОЛНИЦА ПО ПЪТЯ ДОБРИЧ-СИЛИСТРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди