изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:12 EEST
KРИСТАЛНИ ПЛАКЕТИ С 2D ГРАФИКА ЩЕ ПОЛУЧАТ ФИНАЛИСТИТЕ В ИЗИДА КЪП    
СпортНа кортовете на тенис клуб Изида започва турнир в зала от календара на федерацията, който е за юноши и девойки до 18-годишна възраст.

Първите мачове са в четвъртък от 12 часа, съобщи треньорът Юри Дойчев. Срещите са от квалификациите при момчетата, като в единия двубой един срещу друг ще застанат представителите на домакините Георги Балабанов и Васил Манев.
През ситото ще преминат още: Стефан Миланов, Добромир Вълчев и Николай Иванов. И петимата са дебютанти. Победа им гарантира място в основната схема, която започва в петък. Директно в основната схема ще се включат Павел Господинов - по ранкинг, и Атанас Стоянов с "уайлд кард". Поставен под №1 ще бъде Кристиян Митев от Хасково.
16 момичета са се записали за турнира. Първите им мачове са в събота. Водачка в схемата е Елени Анастасова от варненския Елит. Изида ще се представи с общо 8 състезателки. Калина Божилова, Христина Дянкова и Димана Митева са поставени под №2, 3 и 4. В надпреварата ще се включат още: Мила Милева, Жаклина Георгиева, Ива Иванова, Мила Колева и Ирина Митева.
Финалистите ще получат красиви кристални плакети с 2D графика на скулптурата на Изида. Полуфиналистите ще се окичат със красиви медали, които също са гравирани. Последните мачове са насрочени в понеделник.
 


Сходни връзки

KРИСТАЛНИ ПЛАКЕТИ С 2D ГРАФИКА ЩЕ ПОЛУЧАТ ФИНАЛИСТИТЕ В ИЗИДА КЪП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди