изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:52 EEST
УСПЕШНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА АЛБЕНА НА „ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО 2011”    
ТуризъмАлбена се представи със собствен щанд на международното туристическо изложение "Ваканция и Спа Експо 2011", което се проведе в Националния Дворец на Културата от 17 до 19 февруари, съобщиха от туристическото дружество.

Ваканция и Спа Експо" е най-посещаваната туристическа борса в България. Всички посетители на щанда на Албена са имали възможност да се запознаят с новостите, които комплекса предлага за сезон`2011. Освен цените за лято 2011 г. курортът е представил своите оферти за Великден и за абитуриенските балове. Посетителите са имали възможност да се запознаят и с предложенията на клуб „Приморско”, хотел „Бор” в Боровец, и хотел „Des Masques” в Швейцария.
Курортът Албена е представил своята нова бонус програма Dine Around, която тази година стартира за първи път на Българското Черноморие. Тя предлага на гостите на Албена безплатен обяд и вечеря в избран от тях а-ла-карт ресторант. Идеята е новата програма Dine Around да разнообрази почивката на гостите в курорта от all inclusive и ultra all inclusive хотелите, като им предложи богато разнообразие от ястия в шест тематични ресторанта, сред които италиански, френски, мексикански и гръцки ресторант.
За новия сезон няколко хотела в Албена са реновирани, информират още от дружеството. Хотел „Орлов” е напълно реновиран и има ново име – „Sandy Beach”. Хотелите „Нона”, „Мура”, „Лагуна Маре” и „Добротица” също са обновени, а хотелите „Алтея” и „Амелия” са климатизирани. Разширена е терасата на ресторанта на хотелите „Компас” и „Панорама”, както и на ресторанта на хотел „Вита Парк”.
И тази година гостите на Албена запазват правото си на безплатен чадър и шезлонг на плажа. Перфектният плаж е едно от предимствата на Албена и чрез тази услуга курортът предоставя на гостите си една истинска морска ваканция, а не просто почивка между хотела и басейна. Достъп до плажа осигурява и на гостите си от парковата зона, чрез безплатен автобус до плажа и обратно на всеки 30 минути.
Презентацията на Албена е предизвикала огромен интерес от страна на туристическите агенции. На голям интерес се е радвал и щандът на Албена,включително и от децата. Факт е, че Албена е много спокоен и сигурен курорт, което го прави подходящо място за почивка с деца, напомнят от туристическото дружество. И добавят, че през миналата година в Албена бяха създадени още по-добри условия за децата - по-добра детска анимация, повече детски площадки и детски пратери в басейните, както и по-добро детско меню в ресторантите. Освен това децата имаха възможност да почиват безплатно в Албена със своите родители. Това предимство ще се запази и през лято 2011, уверяват от Албена. И добавят, че освен това децата ще се радвам на нови детски площадки.
Посетителите на щанда на Албена са имали възможност да опитат от страхотния Juzz - 100% сок от ябълки без консерванти. Още повече череши, ябълки, круши и сливи, собствено производство, ще присъстват на бюфет масите в Албена през тази година. Албена фокусира своите усилия върху здравословното хранене и здравословния начин на живот, съобщават още от курорта.
 


Сходни връзки

УСПЕШНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА АЛБЕНА НА „ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО 2011” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди