изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:29 EET
ПАНИХИДА ЗА ЖЕРТВИТЕ ОТ ВЛАКА-УБИЕЦ    
ОбществоДа поставим цвете и се поклоним пред паметта на Валерия Желева, Антоанета Тодорова, Даниел Вичев и Калчо Стефанов, призовава кметът Детелина Николова.

Тя кани добричлии на 28 февруари в 10.00 часа пред Оброчния Кръст в двора на храм "Света Троица", където да запалят свещ в памет на Валерия, Антоанета, Даниел и Калчо, нелепо загинали във влака София – Кардам точно преди три години. В този час ще започне панихида за жертвите на пожара и водосвет за здравето и благоденствието на добруджанци, които ще бъдат отслужени от Варненския и Великопреславски митрополит Д-р Кирил в съслужение с добрички свещеници. Всяка година на този ден Добрич почита паметта на своите съграждани, които не успяха да стигнат до домовете си. Изминаха три години от онази зловеща нощ на 28 февруари 2008 година, когато в огнената стихия на влака София – Кардам изгаснаха девет човешки живота. Нека на този ден отново сведем поглед, да запалим свещ и да се помолим за загиналите да почиват в мир, призовават от общината.
 


Сходни връзки

ПАНИХИДА ЗА ЖЕРТВИТЕ ОТ ВЛАКА-УБИЕЦ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди